Egy amatőr futónő naplója

teli_futas

Az élet sűrű, a futás marad

Hú, ilyen még nem volt, hogy ennyi ideig ne írjak a blogba. Rengeteg mondandóm lett volna – van is – , de nem jutottam el a blogig. Röviden, az élet feladatai rángatnak ide-oda, biztos pontként a futóedzéseim szolgálnak. Megterveztük a 2017-es versenyeket, javában mennek az alapozó edzések. Esténként, mikor már semmire sem vagyok alkalmas, megnézek egy részt a Szívek szállodájából. Vagy kettőt? Hármat…? Hetente 60-70km között futok mostanában.

Ebben a blogban én leginkább az életem futós aspektusát mutatom meg. Ez maradni fog 2017-ben is, de azért szeretném leszögezni, hogy a futások kívül van más is. Pontosan ez az oka annak, hogy mostanában nem nagyon írogattam.

DE!

Azt hiszem, ha valaki nem kötöz le egy székhez, a két lábam bírja,  és marad a gravitáció, akkor én már futni fogok míg élek.

Szóval amivel tartozom és jönni fog:

– a New York Marathon beszámoló

– a 2016-os év Best of (most kicsit másként)

– az alapozó edzésterveim megosztása

– és pár fotó megosztása az eddigi téli futásaimról (a legtöbbet a Göd-Vác kerékpárúton, a Börzsönyben és a váci Naszályban futok)

A 2017-es évem fő-fő versenyei az első félévben a Szentendre-trail (régi UTH 55 – ezt sajnálom, hogy lefokozták, mármint a megnevezés tekintetében) és a Mátrabérc lesznek. El sem hiszem, hogy a Mátrabércen indulok!!!!!

Szóval jövök, most már tényleg, de most rohanok a Börzönybe egy 100 perces futásra.

Megvolt a Börzsöny futás. Futás szempontjából élvezhetetlen volt, mintha bokáig érő homokban futottam volna. :)

Megvolt a Börzsöny futás. Futás szempontjából élvezhetetlen volt, mintha bokáig érő homokban futottam volna. :)

Jó futást!

Györgyi