Egy amatőr futónő naplója

Szerzői jogok

 

Jelen blog szerzője Németh Györgyi (továbbiakban:Blogger), kiadója a Nupuvon Kft.. A blog.futasrolnoknek.hu weboldalon található tartalom a Nupuvon Kft. és a Blogger szellemi tulajdonának minősül.

A blogon közzétett cikkek, fotók valamint egyéb szerzői alkotások csak a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. paragrafus (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

A Nupuvon Kft. és a Blogger fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A bloghoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Nupuvon Kft. és a Blogger az oldalon olvasottakkal kapcsolatos hibás értelmezésekből fakadó károkért felelősséget nem vállal.

Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat!

 

Jó futást!